Links

Onderstaande links naar andere websites zijn mogelijk interessant. Ze bieden nadere informatie over het Stabat Mater, de uitvoerenden en andere organisties die zich hebben laten inspireren door het Stabat Mater.

 

philharmoniezuidnederland           

 

Vanaf het begin van onze stichting in 1998 werken wij om het jaar graag samen met Het Brabants Orkest en Brabant Koor. Samen hebben zij al zeven maal het programma van ons concertweekend verzorgd.

 

 

 

Het IVC (internationaal vocalisten concours) en onze stichting hebben vastgesteld dat in de afgelopen concertjaren al menig jong talent vanuit de concoursen van IVC de weg naar Oirschot hebben weten te vinden: Ilse Eerens, Lenneke Ruiten, Henk Neven, Alex Vermeulen, Anja Vincken, Wilke te Brummelstroete, Caecilia van ’t Sant. Het is verheugend dat onze jaarlijkse bezoekers kunnen genieten van talentvolle jongeren uit de broedkamers van het IVC.

 

Jaarlijks biedt de Stichting Stabat Mater tijdens het concertweekend aan Cordaid (Memisa, Mensen in Nood, Kinderstem) gelegenheid tot het collecteren voor een project.

 

 

 

Elk kind heeft recht op goede zorg en onderwijs, op veiligheid en warmte. Want ieder kind dat wordt geboren verdient een eerlijke kans. Daarom komt Save the Children wereldwijd in actie als de Rechten van het Kind geschonden worden. Wij zijn Save the Children, we redden kinderen. Helpt u mee?

Meer informatie: www.savethechildren.nl

 

 

 

 

Nederlands tijdschrift over klassieke muziek met cd- en dvd recensies, interviews, radio4-tips en informatie over audio.
Met dank aan dit magazine om een prachtige advertentiepagina te mogen plaatsen.
Meer informatie: www.luister.nl

 

 

 

Specialist in klassieke muziek reizen sinds 1990.
Meer informatie: www.hannick.nl of vraag de brochure aan op www.hannick.nl/brochure

 

 

 

Op 15 oktober 2017, voor de 7e keer is het weer genieten van ca. 75 bijzondere musici en vocalisten op 8 unieke locaties. Meer informatie  www.elbrimalefonds.nl