Laatste concert was op 17 en 18 maart 2018

U kunt hier kaarten bestellen.

U kunt geen kaarten meer kopen via deze site.

 

Voor de zondagmiddag is het aantal beschikbare plaatsen voor particulieren zeer beperkt. Dit komt vanwege de bijzondere belangstelling vanuit sponsoren voor deze concertmiddag. Soms ontvangen wij bericht dat mensen dit niet prettig vinden. Toch houden wij vast aan het voldoen aan de wensen van sponsoren, omdat zij samen ervoor zorgen (door het verstrekken van een flink sponsorbedrag!), dat we aan particulieren voor een sterk gereduceerde prijs een toegangskaartje kunnen aanbieden.

Zie ons bestelformulier. (niet beschikbaar)

 

Versturen en betalen van de gewenste kaarten.

Wij verzoeken u vriendelijk eerst het totaalbedrag van de door u gewenste kaarten over te boeken naar onze bankrekening NL19RABO 0121 9686 77 onder vermelding van “Stabat Mater 2018 + uw achternaam + de concertdag“. Daarna gaan wij vanaf 4 weken voor aanvang van de concerten over tot het zenden van de door u bestelde kaarten.

 

Als u kaarten op tijd bestelt en betaalt, ontvangt u uw kaarten per post. Als u kaarten koopt na 1 maart, dan kunt u die kaarten bij de ingang van de kerk afhalen. Daar zijn altijd nog de laatst beschikbare kaarten te verkrijgen. Ook door afbellers komen soms wel kaarten vrij.

 

BESTELLEN

U kunt geen kaarten meer bestellen.

Nieuwe arrangementen

Er zijn op verzoek speciale arrangementen verkrijgbaar, op maat en naar wens in te vullen. Tegen speciale, zeer aantrekkelijke tarieven. Kijk op Homepage en klik op Arrangementen om meer te lezen. Op het bestelformulier maakt u uw eigen keuze. U kunt individueel deelnemen, maar ook per groep.

 

Prijzen

Kaarten kosten € 35 per stuk, inclusief verzendkosten. Er zijn plaatsen in middenschip, transepten en vooraan in de zijbeuken. Allemaal prima plaatsen! Voor € 70  krijgt u ‘full service’, dat wil zeggen toegang tot het concert en tevens toegang tot de gezellige, drukbezochte netwerkbijeenkomst in Hof van Solms. Hapjes en drankjes zijn hierbij inbegrepen. Er zijn twee varianten verkrijgbaar:

 

Zaterdag Full service kaart WALK, concert + na afloop een walking diner-arrangement inclusief dranken.

Zondag Full service kaart FSK, concert + na afloop luxe hapjes arrangement inclusief dranken.

 

Gewoon heel gezellig en goed voor leuke, interessante ontmoetingen, goed voor als u zaken wilt doen. Wie liever in de zijbeuken (luisterplaatsen, geen garantie-zicht op het podium) wil plaatsnemen, kan voor € 17,50 terecht per plaats.

 

Op tijd in de kerk

concert-20-03-2015-33
Uiteraard is het van belang op tijd in de kerk te zijn. Rekent u erop, dat wij stipt op tijd beginnen met onze concerten. Kom dus ruim op tijd om uw plaats te zoeken. Het prettigst is, als u minimaal een kwartier voor aanvang binnen bent. U wordt bij binnenkomst naar uw plaats begeleid door vrijwilligers van de parochie St. Petrus. U zit op de kerkbanken, wilt u wat zachter zitten mag u altijd een kussentje meenemen.

 

Wij starten onze concerten op zaterdagmiddag 17.00 uur en zondagmiddag 14.30 uur.

De kerkdeur gaat steeds drie kwartier voor aanvang van de concerten open.

 

Lezingen in het Boterkerkje

 

Op zaterdagmiddag is er een lezing van 13.30-15.30 uur . Deze wordt gehouden door Leo Wolfs.

 

De lezing is inclusief een kopje koffie/thee. Er zijn maximaal 80 zitplaatsen in het prachtige, heerlijk verwarmde Boterkerkje (11e eeuw), een bijzonder fraai monument.

Boterkerkje uit de 11e eeuw

 

De lezingen gaan over de muziek en de historie van het Stabat Mater en uiteraard wordt verteld over de componisten van dit jaar. Een lezing is een mooi begin van een boeiende ervaring in Oirschot!